Vippe extensions

Priser
Vippe extensions opstart  og opfyld  400 Kr.
(buketter eller mink enkelte hår)
Vipper
Eyelash extensions med enkelt-hår eller buketter er den ideelle måde at opfylde drømmen om smukke lange og fyldige vipper.
Du får vipper med et komplet naturligt look, der både føles og ser ud som dine egne. Den eneste forskel er den perfekte længe og fylde. Og samtidig bliver du endda fri for ethvert besvær med mascara og kunstige vipper.

Hvad er eyelash extensions?
Eyelash extensions er enkelthår eller buketter, der med en holdbar og ufarlig speciel lim limes på dine egne vipper et hår eller en buket af gangen. Naturligvis i præcis den farve og længde du ønsker.
Herved opnår du et fuldstændigt naturligt look og kan nyde hver morgen at vågne op med drømme-vipper, der hverken kræver pleje eller mascara for at dine øjne tager sig smukkest muligt ud.
Længde
Eyelash extensions fås i længder lige fra bare 6 mm og helt op til ekstravagante 15 mm. Hvad der passer dig bedst er et spørgsmål om både personlig smag, øjenfacon, øjenomgivelser og ansigtsform.
7-10 mm er hvad de fleste foretrækker. For at få det flotteste look anvendes forskellige længder ved ydre øjenkrog, øjenmidte og indre øjenkrog, med de længste vipper ved ydre øjenkrog.
Farve
De allerfleste vælger sorte extensions. Extensions kan også fås i langt mere eksotiske farver… det er ikke noget vi normalt har hjemme, men vi kan bestille det til dig.
Materiale
Extensions er lavet af kunstmateriale.
Før påsætning
Der er et par enkelte ting du skal være opmærksom på inden påsætning.
Fjern mascara og makeup før du kommer, eller mindst 15 minutter før påsætning
Der må ikke være rester af makeup-fjerner på dine vipper da det mindsker holdbarheden.
Påsætning af dine eyelash extensions
Hvis det er første gang du skal have påsat eyelash extensions, vejleder vi dig først om hvilke muligheder for længde og hvilket valg der vil give dig det bedste resultat ud fra øjenfacon, øjenomgivelser, ansigtsform og naturligvis din personlige smag og ønsker til resultatet.
Ved påsætningen af dine eyelash extensions ligger du på ryggen i behandlingsstolen, og selve påsætningen er meget afslappet.
Det er naturligvis kun på de øvre øjenvipper der påsættes extensions, da påsætning på nederste vipper ville give et meget kunstigt udseende.
Påsætningen sker et enkelt hår eller en buket af gangen, og her er det meget vigtigt for behandlingens resultat og holdbarhed hvilken lim der anvendes. Og at limen er blid og ikke irriterer øjenene med ubehagelige dampe under behandlingen.
Pleje af dine eyelash extensions
Eyelash extensions er en holdbar løsning, men der er dog nogle ting du skal tænke på for at få størst glæde af dine nye smukke vipper.
Ingen badning, solarium eller sauna i de første 8 timer efter påsætning.
Lange varme bade kan mindske holdbarheden.
Dup øjnene efter bad. Et frottehåndklæde i ansigtet vil hurtigt fjerne dine vipper.
Mascara kan anvendes men er ikke nødvendigt og mindsker holdbarheden. Vandfast mascara nedsætter holdbarheden markant. Vi anbefaler mineral mascare, som vi har på klinikken.
Vær forsigtigt når du fjerner makeup og mascara.
Husk også på, at da ca. 10 % af dine egne vipper fornyes hver måneden, er det normalt, at også nogle af de vipper, hvor dine extensions sidder, vil falde af.
Holdbarheden påvirkes også af, at nogle personer udskiller mere fedt fra huden end andre. Da fedt og olie opløser limen vil holdbarheden variere fra person til person.
Fjernelse af eyelash extensions
Det kan ske at du ønsker at fjerne dine eyelash extensions.
Den lim der anvendes er imidlertid netop lavet til at være så holdbar som mulig, og derfor er det ikke helt nemt at fjerne eyelash extensions. Vi har lim opløser på klinikken.