Toning Neck Cream

449.00DKK

Luksus Creme med stamceller fra æble

Denne luksus creme er specielt udviklet til det sarte område på hals og bryst parti. Cremen absorberes hurtigt og giver huden et fastere og mere smidigt udseende. Cremen tilfører fugt, giver huden ny spændstighed og modvirker effektivt rynker og pigmenteringer.

Exuviance-produkter mod pigmentpletter

Exuviance tilbyder effektive hudplejende produkter mod pigmentpletter/hyperpigmentering. En kombination af eksfolierende, cellefornyende og hudblegende ingredienser kan minimere mørke pletter, som skyldes solbadning, graviditet og hormonbehandling.

Exuviance-produkter reducerer pigmentering med skånsom eksfoliering og stimulering af cellefornyelsen i huden

Forekomsten af pigment i huden bliver mere jævnt fordelt, og hudtonen bliver udjævnet. Vi hjælper dig med at vælge hudplejeprodukter fra Exuviances basissortiment, som passer til netop din hudtype og dit hudproblem. Sammen med disse basisprodukter anbefaler vi specialprodukterne til netop hyperpigmenteret hud. Det er en god idé at anvende disse produkter sammen. Dokumenteret effektive planteekstrakter, som er indeholdt i specialprodukterne, skaber en yderligere blegende effekt på hyperpigmenterede områder. De senest udviklede ingredienser har desuden vist sig at have en forebyggende effekt, herunder også på forekomsten af nye hyperpigmenteringer.