OptiLight daily prep

299.00DKK

Med ekstrat af bjergplanter

Denne cremede rengøring fjerner alle spor makeup og urenheder, giverfinere porer og forbedrer huden sammen med de øvrige produkter i OptiLight serien. Patenteret NeoGlucosamine eksfolierer skånsomt misfarvet hud og fjerner døde hudceller, som giver en mat overflade. Ekstrat af bjerg planter bidrager til at genskabe en gennerel klarhed og tilfører huden glans.

Exuviance-produkter mod pigmentpletter

Exuviance tilbyder effektive hudplejende produkter mod pigmentpletter/hyperpigmentering. En kombination af eksfolierende, cellefornyende og hudblegende ingredienser kan minimere mørke pletter, som skyldes solbadning, graviditet og hormonbehandling.

Exuviance-produkter reducerer pigmentering med skånsom eksfoliering og stimulering af cellefornyelsen i huden

Forekomsten af pigment i huden bliver mere jævnt fordelt, og hudtonen bliver udjævnet. Vi hjælper dig med at vælge hudplejeprodukter fra Exuviances basissortiment, som passer til netop din hudtype og dit hudproblem. Sammen med disse basisprodukter anbefaler vi specialprodukterne til netop hyperpigmenteret hud. Det er en god idé at anvende disse produkter sammen. Dokumenteret effektive planteekstrakter, som er indeholdt i specialprodukterne, skaber en yderligere blegende effekt på hyperpigmenterede områder. De senest udviklede ingredienser har desuden vist sig at have en forebyggende effekt, herunder også på forekomsten af nye hyperpigmenteringer.